دسامبر 5, 2018

استخدام طراح سایت و استخدام محتوا نویس

یک فروشگاه اینترنتی برای تکمیل کادر خود به دنبال استخدام طراح سایت و سئو کار می گردد. در صورتی که به کار سئو آشنا هستید و یا با کد نویسی سایت و کار با سایت ساز ها و CMS ها مانند وردپرس آشنا هستید برای استخدام طراح سایت و یا استخدام به عنوان سئو کار به شماره زیر تلگرام بزنید و مشخصات خود را ارسال نمایید.

آیدی تلگرام : @fast_call


d_call

استخدام طراح سایت - استخدام سئو کار و محتوا نویس

طراحی سایت فروشگاهی

مشخصات استخدام محتوا نویس :

محتوا نویسان برای استخدام در این فروشگاه اینترنتی باید آشنا به علوم کامپیوتر پایه از جمله تایپ سریع و نوشتن در سایت به عنوان اپراتور سایت و محتوا نویس باشد. استخدام محتوا نویس به صورت تمام وقت است. نوشتن محتوا عبارت است از تایپ کاتالوگ ها از زبان انگلیسی به فارسی و نوشتن نقد و بررسی و ساخت عکس مرتبط در سایت.

مشخصات استخدام طراح سایت :

طراح سایت پاره وقت یا تمام وقت ترجیحا آشنایی کامل به زبان های تحت وب از جمله html و php . استخدام طراح سایت هم به صورت پروژه ای و هم به صورت پاره وقت و تمام وقت امکان پذیر است. طراح سایت بهتر است آشنا به موارد پایه سئو و کار با موتور جست و جوی گوگل باشد. استخدام سئو کار و طراح سایت آشنا به سایت ساز هایی مانند وردپرس نیز قابل قبول است.

استخدام پاره وقت دانشجویی :

به تمامی افرادی که تجربه کافی در زمینه های طراحی سایت و یا سئو سایت دارند دعوت به عمل می آید که رزومه کاری خود را به تلگرام آیدی زیر ارسال نمایند :  @fast_call 

استخدام تمام وقت :

استخدام اپراتور سایت و محتوا نویس ( تایپیست محتوا ) به صورت تمام وقت به دو صورت معمولی و یا اضافه کاری در فروشگاه اینترنتی برنامه ریزی شده است. برای ترجمه و تایپ و ساخت محتوا در سایت و وبلاگ و همچنین شبکه های مجازی مانند instagram و telegram استفاده می شود. لطفا رزومه خود را به آیدی تلگرام رو به رو ارسال نمایید :  @fast_call 

برای آشنایی بیشتر با کار طراحی سایت و سئو چند محتوای مرتبط با استخدامی را آورده ایم:

آیا من می توانم یک سایت اینترنتی داشته باشم؟

داشتن یک سایت اینترنتی حرفه ای شاید خواست شما هم باشد حتی برای استخدام شدن به عنوان طراح سایت باید اپدیت بود. باید بدانید که به مانند هر صفحۀ دیگری در شبکۀ مجازی اینترنت، شما هم می توانید یک سایت داشته باشید. داشتن یک سایت مزایایی دارد که دیگر صفحات مجازی ندارند. مثلاً پایداری بالا و همچنین قابلیت دسترسی پذیری یک سایت بسیار بیشتر از یک کانال یا صفحۀ شخصی در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک است. دلیل آن این است که یک سایت به صورت مستقیم از طریق یک مرورگر قابل دسترس است و توسط موتور جستجو مثل گوگل ذخیره می شود و قابلیت جستجو دارد.

پس این از مزایای داشتن یک سایت اینترنتی بود. اما در پاسخ به این سوال باید گفت هر کسی می تواند یک سایت داشته باشید. اما به سبب مزیت بیشتری که دارد، معمولاً زحمت و زمان بیشتری برای راه اندازی آن نیاز دارد. منظور این است که یک سایت مثل راه اندازی یک کانال در تلگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی نیست. بلکه ممکن است اندکی زمان بیشتری را صرف کند. اما نگران نباشید. این کار اصلاً  مثل استخدام شدن سخت نیست!

با راه حل هایی که در ادامه به شما خواهیم داد، به سادگی قادرید سایت خود را بسازید و آن را مدیریت کنید و روز به روز به تعداد بازدید کنندگان آن اضافه کنید. پس همچنان با کانال آموزش طراحی سایت همراه باشید

هاست چیست؟

هاست یا همان فضای میزبانی، محلی روی یک رایانه است که به شما این امکان را می دهد سایت خود را روی آن ایجاد کنید. هاست مثل یک زمین می ماند که شما می خواهید روی آن ساختمان (سایت) خود را بسازید. پس حتماً نیاز است که هاست خود را تهیه کیند.

برای طراحان سایت روش های مختلفی برای تهیه هاست وجود دارد و معمولاً باید این کار را با پرداخت پول انجام دهید. هاست ها معمولاً رایگان نیستند و آنهایی هم که رایگان هستند دارای امکانات خوبی نیستند و عمدتاً با محدودیت مواجه اند. پس به نفع ماست که برای داشتن یک سایت حرفه ای اندکی مبلغ برای این کار هزینه کنیم که مطمئناً این مبلغ از طراحی یک سایت توسط شرکت طراحی سایت بسیار بسیار کمتر است.

دامنه چیست؟

دامنه همان آدرس اینترنتی سایت شماست. مثلاً z97.ir یک دامنه است که زمانی که آن را در نوار نشانی مرورگر خود وارد می کنید ، می توانید صفحۀ اصلی سایت مورد نظر را ببینید. این دامنه را هم شما باید در کنار هاست خریداری کنید. دامنه ها دارای پسوندهای مختلفی هستند که مهترین آنها .ir است که به آنها دامنه های ملی گفته می شود. دامنه های بین المللی هم که com و net و org و… هستند. استخدام طراح سایت برای دامنه های گوناگون و متنوع مربوط به یک شرکت انجام می پذیرد

شما هر نوع دامنه ای که خواسته باشید را می توانید برای خودتان ثبت کنید. برای ثبت یا خرید دامنه هیچ مدرک یا شرایط خاصی نیاز نیست و هر زمان که خواسته باشید می توانید دامنه ای را سفارش دهید. برای این کار شرکت ها و سایت های خاصی هستند که به شما امکان ثبت دامنه را می دهند.

لینوکس و طراحی سایت!

در این پست می خواهم به شما رابطۀ بین لینوکس و طراحی سایت را شرح دهم. اگر با این مقوله آشنا نباشید، شاید زیاد سر در نیاورید. ولی الان به زبان ساده خدمت شما شرح خواهم داد که لینوکس چه ربطی به طراحی سایت دارد!

همانطور که می دانید لینوکس یک سیستم عامل است. سیستم عامل یک نرم افزار پیچیده و بزرگ است که روی یک رایانه نصب می شود و باعث می شود شما بتوانید از نرم افزارهای دیگر هم روی آن استفاده کنید. استخدام کاربرانی که به نرم افزار های کاربردی لینوکس مسلط هستند همیشه اولویت طراحان سایت بوده

فایل های سایت شما باید روی یک رایانه قرار گیرند که می تواند روی یک رایانۀ لینوکسی باشد و یا ویندوزی. از آنجایی که بیشتر سایت هایی که همین الان در حال اجرا هستند معمولاً با فناوری های باز متن و رایگان کار می کنند و از آن جایی که خود لینوکس هم رایگان و باز متن است، پس نیاز دارند که رایانه ای که روی آن اجرا می شوند هم لینوکس باشد.

ما به رایانه ای که سایت ما روی آن قرار می گیرد، “هاست” (Host) یا “فضای میزبانی” می گوییم. با توضیحاتی که داده شد، سیستم عامل این رایانه می تواند یا لینوکس باشد یا ویندوز که بسته به طراح سایت و کار استخدام شده دارد.. اما بیشتر سایت ها روی فضای میزبانی لینوکس اجرا می شوند. پس شما هم به احتمال قوی نیاز به یک هاست لینوکس دارید.

سوال؟ اما حالا شما باید لینوکس را یاد بگیرید؟ می توان گفت؛ “خیر”! شاید اصلاً شما نیازی نداشته باشید که لینوکس را فرا بگیرید. کنترل پنلی که روی فضای میزبانی شما نصب شده است، تمامی کارهای مورد نیاز شما را انجام می دهد. چطور؟ با آموزش های بعدی ما همراه باشید.

مهم ترین چیزی که برای طراحی سایت نیاز دارید

مثل هر کاری دیگری شما برای طراحی سایت نیاز به یک سری احتیاجاتی دارید که کم کم شما را با این نیازها آشنا خواهیم کرد. اما مهم ترین آنجا چیست؟

مهم ترین چیزی که شما برای طراحی سایت نیاز دارید علاقه کار یا نیاز به داشتن یک سایت است. اگر این طور است، باید گفت؛ به دنیای طراحی سایت و استخدام به عنوان طراح سایت خوش آمدید!
اگر به این مبحث علاقه داشته باشید در کمترین زمان می توانید سایت خود را بسازید. حتی اگر نیاز مبرم داشته باشید که یک سایت را برای خود راه اندازی کنید، باز هم خوب است. نیاز همیشه باعث می شود که ما گام های بزرگی را در زندگی خود برداریم…

کاربرد نرم افزارهای طراحی سایت:

حتماً می دانید که ما در دنیای رایانه برای هر کاری نرم افزار خاص همان کار را داریم. برای طراحی سایت هم نرم افزارهایی وجود دارند که ما می توانیم آنها را روی رایانۀ خود نصب کنیم و سایت خود را بسازیم. البته این یکی از روش های ساخت سایت است. در حالی که روش های دیگری هم مثل استفاده از سیستم های مدیریت محتوا هم هست. که شما باید آنها را روی هاست یا فضای میزبانی خود ( که در بالا توضیح داده شده چیست) نصب کنید و اقدام به استفاده از آن کنید.

اما از معروف ترین نرم افزارهای طراحی سایت می توان به DreamViewer یا WYSIWYG Web Builder اشاره کرد. البته از این دست نرم افزارها بسیار است. برخی از آنها مثل WYSIWYG Web Builder شما را از دانستن کدنویسی طراحی سایت تقریباً بی نیاز می کنند. البته اگر هم کدنویسی را یاد داشته باشید، کار شما خیلی تسهیل خواهد یافت.

اما برخی دیگر مثل DreamViewer آن قدر گسترده و پیچیده است که حتماً باید کدنویسی طراحی سایت را یاد داشته باشید تا بتوانید از آنها استفاده کنید. برای کار کردن با هر کدام می توانید همان نرم افزار را نصب کرده و کمی با آنها کار کنید. مطمئناً تجربۀ خوبی خواهد بود.

پس از اینکه سایت خود را با استفاده از آن نرم افزارها ساختید، حالا وقت آن است که خروجیِ لازم را تهیه کنید که چند تا فایل خواهد بود و آنها را روی فضای میزبانی بارگذاری کنید. پس ما حتما و حتماً به فضای میزبانی احتیاج خواهیم داشت. پس شما باید در اولین قدم در نظر داشته باشید که یک هاست خریداری کنید.البته این مرتبط با استخدام کننده یا مدیر شماست و طراح سایت نیازی نیست به این مسائل بپردازد.

بهترین روش طراحی سایت کدام است؟

روش های مختلفی برای ساخت و راه اندازی سایت وجود دارد. یکی از این روش ها این است که تک تک صفحات سایت را با کد نویسی HTML و CSS بسازیم و روی فضای میزبانی بارگذاری کنید. این کار بسیار ساده و شدنی است. اما باید گفت برای سایت های بزرگ با صفحات زیاد مقرون به صرفه نیست و زمان زیادی را از طراح آن سایت خواهد گرفت. که تقریبا کسی شما را برای آن استخدام نمی کند ولی برای سایت هایی با چند صفحۀ ساده بسیار مناسب است.

اما از دیگر روش های ساخت سایت، استفاده از سیستم های مدیریت محتوا است. این سیستم ها به ما امکان این را می دهند که یک سایت با چند ده هزار صفحه داشته باشیم و بدون اینکه دغدغۀ مدیریت آنها را داشته باشیم، به راحتی بتوانیم صفحات و محتوای جدیدی را به آن اضافه کنیم این روش مورد پسند شرکت ها و صفحات مجازی برای استخدام طراح سایت و استخدام محتوا نویس است.

از جمله این سیستم های مدیریت محتوا وردپرس و جوملا هستند که نرم افزارهای رایگانی هستند که روی فضای میزبانی نصب می شوند و به ما امکان راه اندازی ساده و سریع سایت را می دهند. ما این روش را بهترین روش می دانیم. چون بیش از 90 درصد افرادی که قصد راه اندازی سایت خود را دارند، از این روش استفاده می کنند.

با این توضیحات شاید شما هم خواسته باشید با این روش سایت خود را بسازید. پس همچنان با ما باشید، تا شما را راهنمایی کنیم.

سرور چیست؟

حتماً نام سرور را زیاد شنیده اید. اما نمی دانید که سرور چیست! سرور معادل کلمۀ Server است. یک رایانۀ قوی است که روی آن معمولاً چند ده تا یا چند صد تا سایت بالا می آید. البته سرورها انجام مختلفی دارند.

چرا برای کسب و کارتان به سایت نیاز دارید؟

حتماً شما هم تا به حال به این نکته دقت نکردید که چرا برای کسب و کار خود به سایت نیاز دارید! این مقاله توضیح کاملی راجع به این موضوع است.

هماهنگی های طراحی سایت برای کارفرما

ما اگر یک طراح سایت هستیم و کارفرما به ما سفارش یک کار را می دهد، باید خیلی چیزها را در نظر داشته باشیم و سوالات بسیاری را از او بپرسیم تا دقیقاً همان چیزی را به او تحویل دهیم که می خواهد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *