طراحی اپلیکیشن موبایل

ساخت اپلیکیشن موبایل حرفه ای  با قیمت شرکتی به صورت پروژه ای و کارمند روزمزد قراردادی تمامی پلت فرم های گوشی های هوشمند اندروید و ios شرکت سامسونگ ، هوآوی و اپل را طراحی کرده و با اتصال این اپلیکیشن ها به وب سایت های ساخته شده شما را یاری می کند. گفتنی است که این اپلیکیسن ها در سه نسخه آلفا ، بتا و نسخه نهایی طراحی می شوند تا بهترین عملکرد را در طراحی اپلیکیشن موبایل  داشته باشند.

طراحی اپلیکیشن اندروید

مزیت طراحی اپلیکیشن برای سایت چیست ؟

تفاوت اصلی در نحوه تعامل با مشتری است. برای مثال اگر فردی به وسیله موتور جست و جوی گوگل به وب سایت شما وارد شود و از خدمات شما خوشش بیاید و بخواهد شما را همیشه در گوشی داشته باشد چند را بیشتر ندارد :

  • حفظ کردن نام سایت شما
  • ذخیره کردن نام سایت در مورد علاقه ها ی مرورگر
  • نصب اپلیکیشن سایت

دو مورد اولی کلا خیلی کم اتفاق می افتند و کم تر کسی اسم سایتی را به یاد می آورد و حتی حوصله چک کردن سایت های بوک مارک کرده می رود پس بهترین راه داشتن یک اپلیکیشن است تا با سرعت بیشتر و بهینه تر وارد موبایل مخاطبان سایت و شرکت شوید. اما یک اتفاق بهتر هم می افتد :

اگر در موبایل بازدید کنندگان یا مشتریان راه یابید می توانید آن ها را به مشتریان دائمی تبدیل کنید زیرا با قابلیت های نوتیفیکیشن و تبلیغاتی می توانید دقیقا خواسته های بازدید کنندگان را با توجه به سلیقه آن ها منتشر کنید. حتی در صورتی که به هر دلیلی رقبای شما در موتور های جست و جوی گوگل از شما بالاتر بیایند می توانید هنوز مشتریان قدیمی را حفظ کنید تا بیزینس و شرکت شما وابسطه تنها به نتایج گوگل نباشد

قیمت ساخت اپلیکیشن

app ها با توجه به کارایی و پلتفرم ها طبقه بندی قیمتی می شوند. برای مثال ساخت اپ های اندروید ارزان تر از ios است.

طراحی اپ فرایند های مختلفی دارد اما اگر بخواهیم این اپلیکیشن های مبایل را به سه رنج قیمت تقسیم کنیم می توانیم سه گروه زیر را بررسی کنیم:

گروه اول اپلیکیشن ارزان :

این اپلیکیشن ها تنها ارتباط بین سایت و موبایل مخاطبان است و بازدید کنندگان می توانند اطلاعات موجود در سایت را از طریق اپلیکیشن مشاهده کنند و ارتباط بین سایت ساخته شده و موبایل برای همیشه برقرار می شود البته این اپلیکیشن ها اطلاعات مفیدی از کاربران سایت در اختیار صاحب سایت می گذارد.

گروه دوم اپلیکیشن سفارشی :

این نوع از اپ های اندروید و ios دارای نه تنها ارتباط بین سایت و موبایل است بلکه امکانات خاصی نیز با توجه به درخواست مدیرات سایت و سفارش دهندگان شرکت ها دارد. مثلا شما می توانید منوها و امکاناتی در اپلیکیشن بگذارید که به هیج وجه در سایت امکان پذیر نیست. برای مثال اپلیکیشن ها می توانند از لیست مخاطبین موبایل برای تبلیغ و یا پیشنهاد سفارش استفاده کنند یا حتی یک اپلیکیشن می تواند با بررسی نیاز های کاربران یا حتی موقعیت های جغرافیایی آن ها نوتیفیکیشن های مربوط به آن فرد یا مکان را برایش ارسال کند اصولا این اپ ها ۱ الی ۴ ماه زمان می برد.

قیمت طراحی اپلیکیشن سفارشی

گروه سوم اپ های حرفه ای

این نوع از اپلیکیشن ها کاملا حرفه ای هستند و نه تنها ورژن آلفا ، بتا و نسخه نهایی دارند بلکه نیاز به ورژن ها و به روزرسانی از گوگل استور و مارکت های نصب اپلیکیشن مثل بازار و اول مارکت دارند تا همیشه بهترین و بهینه ترین کد ها و قالب های برنامه را داشته باشند. این نوع از اپلیکیشن ها همانند اپ تپسی و اسنپ توابع بسیاری برای محاسبه و برنامه نویسی دارد و نیازمند چند ماه کار مداوم است. این اپ ها بیشتر در حوزه های خارج از طراحی سایت کاربرد دارد و حتی می توان بازی ها و نرم افزار های بانکی را در این گروه آورد.

قیمت طراحی اپلیکیشن بسیار متغیر است اما لیست قیمت app ها به صورت حدودی در زیر آمده :

 

انواع اپلیکیشنمشخصاتحداقل قیمتحداکثر قیمت
ارزان ساده اتصال به سایت – سیستم آماری – ارسال نوتیفیکیشت – نصب از مارکت ها – تک زبانه – پلت فرم اندروید یا ios۹۵۰ هزار تومان۵ میلیون تومان
اپلیکیشن سفارشی اتصال به سایت – سیستم آماری – ارسال نوتیفیکیشت – نصب از مارکت ها – تک زبانه – پلت فرم اندروید یا ios
+ سفارشات شما
۲ میلیون  تومان۳۰ میلیون تومان
اپلیکیشن حرفه ایاتصال به سایت – سیستم آماری – ارسال نوتیفیکیشت – نصب از مارکت ها – تک زبانه – پلت فرم اندروید یا ios
+ سفارشات شما + توابع پیچیده + نسخه های اپدیت
۹ میلیون تومان۲۵۰ میلیون تومان

 

مرحله اول: هدف را مشخص کنید.

در این مرحله بدون استفاده از فناوری ، فقط با قلم و کاغذ به سؤالات زیر پاسخ دهید:

برنامه دقیقاً چه کاری انجام می دهد؟
چگونه می خواهید نظرات کاربران را بدست آورید؟
مشکلی با این برنامه وجود دارد؟
چگونه زندگی مردم را آسانتر می کند؟
چگونه می خواهید برنامه خود را به بازار عرضه کنید؟

اگر نتوانید اهداف خود را به روشنی تعیین کنید ، در هر شغلی شکست خواهید خورد.

مرحله دوم: ایده های خود را طراحی کنید.

نه! هنوز نمی توانید رایانه خود را روشن کنید. شما باید طرح هایی را که در ذهن دارید طراحی کنید. به عنوان مثال ، آیا می خواهید از تبلیغات درون برنامه استفاده کنید ، مشخص کنید. آیا برنامه را به صورت رایگان یا رایگان ارائه می دهید. همچنین می توانید گزینه ای را برای پرداخت درون برنامه ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که ایده های خوبی طراحی کرده اید.

مرحله سوم: جستجوی اطلاعات بیشتر

اکنون می توانید رایانه خود را روشن کنید. شما باید ایده برنامه خود را تا آنجا که می توانید تحقیق کنید. می دانم که فکر می کنید ایده خوبی دارید ، اما کمی جستجو کنید ، شاید کسی قبلاً آن را امتحان کرده باشد. اکنون شما دو راه دارید. یکی این است که ایده خود را بدون بررسی یک رقیب پیاده سازی کنید و احتمالاً یکی از شما را در دو یا سه سال دیگر نابود کنید. یا نقاط قوت و ضعف رقیب را بررسی کنید. نظرات کاربران را در مورد آن بخوانید و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنید. اکنون با اطلاعات جدیدی که دارید ، مراحل یک و دو را تکرار کنید.

پس از تصحیح ایده خود ، به جستجوی اینترنت بپردازید و مطمئن شوید که ایده شما امکان پذیر است. برای جلوگیری از اتلاف وقت در یک ایده غیرممکن ، محدودیت های حق چاپ و … را بررسی کنید.

در آخر ، روی فروش و بازاریابی تمرکز کنید. مشخص کنید که چگونه می خواهید از برنامه خود درآمد کسب کنید؟ کدام بازار هدف را هدف گیری می کنید؟ کودکان ، نوجوانان ، معلمان ، بازیگران یا هر گروه دیگر. با مشخص کردن بازار هدف می توانید ایده خود را اصلاح کنید.

مرحله چهارم:  Wireframe

در این مرحله شما باید یک راهنمای کامل بصری برنامه خود را طراحی کنید. این باعث می شود ایده شما واضح تر و ملموس تر شود. برای این کار می توانید از سایتهایی مانند  https://wireframe.cc/  و  http://visio.microsoft.com/ استفاده  کنید.

مرحله 5: قسمت  انتهای برنامه خود را مشخص کنید   .

در این مرحله باید سرورها ، API ها  و نمودارهای داده خود را مشخص کنید  . نمودارها باید روشن باشند زیرا شما در طول پروژه به عنوان دستورالعمل از آنها استفاده خواهید کرد.

مرحله ششم: مدل خود را بررسی کنید.

نسخه پیش نمایش برنامه خود را با دوستان ، خانواده و هر کسی که می خواهید نقاط ضعف برنامه را بفهمید به اشتراک بگذارید. وقت خود را با افرادی که می گویند “عجب کار عالی” وقت خود را تلف نکنید. هدف در این مرحله نهایی ساختن ساختار برنامه است.

مرحله هفتم: ساخت.

می توانید شروع به ساخت برنامه کنید. پیکربندی سرورها ، پایگاه داده ها و API ها. فراموش نکنید که بازخورد شما در برنامه را در برنامه دریافت کنید.

مرحله هشتم: طراحی رابط کاربری.

در این مرحله ، طراحان در حال طراحی رابط گرافیکی برنامه هستند. رابط بخش مهمی از برنامه است. شما باید با طرح ها بیننده را به خود جلب کنید. به خاطر داشته باشید که رابط کاربری باید مبتنی بر ترجیحات بازار هدف باشد نه ترجیحات خود شما!

مرحله 9: برنامه را تست کنید.

در این بخش شما باید عملکرد برنامه را هم از نظر ساختاری و هم از نظر رابط کاربری تست کنید. شما باید تست های زیادی را انجام دهید تا مطمئن شوید تمام قسمت های برنامه به درستی کار می کنند. Pixate  و  Proto.io  سیستم عامل های خوبی برای تست برنامه شما هستند. آنها به شما کمک می کنند تا تمام لایه ها ، تعامل ها و طرح های برنامه خود را بررسی کنید.

مرحله 10: اصلاح و تنظیم کنید.

اکنون که برنامه به شکل کامل برگشته است ، باید برگردید و دوباره برنامه را بررسی کنید. از همان افرادی که قبلاً برنامه را بررسی و بررسی کرده اند ، بخواهید که نظر دهند. در آخر هرگونه تغییر دیگری را که فکر می کنید نیاز دارید انجام دهید.

مرحله یازدهم: بتا را آزمایش کنید.

حال باید برنامه را در یک محیط واقعی آزمایش کنید. به راحتی می توانید برنامه خود را در دستگاه های مختلف تست کنید. اگر برنامه اندرویدی است ، می توانید به راحتی آن را در دستگاه های Android مشاهده و بررسی کنید. اگر برنامه ios است ، باید از بستری به نام  TestFlight استفاده کنید  .

مرحله 12: برنامه خود را منتشر کنید.

اکنون که برنامه خود را ساخته اید ، باید آن را منتشر کنید. امیدوارم با ساختن این برنامه مشکل بزرگی را حل کرده باشید. به راحتی می توانید برنامه خود را به فروشگاه Android اضافه کنید. برنامه شما فوراً در Google Play در دسترس خواهد بود   . اگر می خواهید برنامه خود را در فروشگاه اپل منتشر کنید ، برنامه شما توسط تیم اپل بررسی می شود و ممکن است بتوانید آن را در  فروشگاه App  نیز مشاهده کنید.

اگر نگرانی در مورد برنامه خود در دستگاه های مختلف دارید ، می توانید ابتدا آن را در برنامه های پیش برنامه منتشر کنید   . این به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که برنامه شما با دستگاه های مختلف سازگار است.

اما این پایان کار نیست! شاید بتوان  بازاریابی  را به عنوان سیزدهمین قدم در نظر گرفت. برای فروش برنامه خود نیاز به برنامه بازاریابی دارید.

4 دیدگاه در “طراحی اپلیکیشن موبایل

  • آخه من یک اپلیکیشن برای کار های معمولی و خیلیی خیلیی ساده لازم دارم. مثلا یک سری متن معمولی از کل عملکرد وبسایت مثل آمار بازدید و … به من بده زیاد چیز خاصی نمی خواهم. قیمت این هم همان تعرفه بالاست یا فرق دارد

    • لطفا فرم مخصوصی که به ایمیل شما ارسال شد را پر کنید تا اعلام هزینه و زمان تحویل ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *